Ο Χουάν Νούνιεθ έσπασε τζαμαρία στο ΟΑΚΑ μετά το Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα
Ο Χουάν Νούνιεθ έζησε μια βραδιά γεμάτη ένταση και συναισθηματικές εναλλαγές.
Έπειτα από την κορυφαία του εμφάνιση στη EuroLeague, όπου σημείωσε ρεκόρ καριέρας με 19 πόντους (7/7 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 2/2 βολές), ο 20χρονος πόιντ γκαρντ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά του.
Όπως αποκάλυψαν τα κανάλια Novasports, ξέσπασε χτυπώντας τη γυάλινη πρόσοψη της φυσούνας που συνδέει τα αποδυτήρια με το παρκέ του ΟΑΚΑ.
Ο νεαρός παίκτης, προσπαθώντας να αποδείξει την αξία του σε μια περίοδο που οι Καταλανοί στερούνται τους Λαπροβίτολα, Μπριθουέλα και Νέτο, είχε την ευκαιρία να πάρει την ομάδα του στις πλάτες του. Ωστόσο, στο κρίσιμο φινάλε του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τη 13η αγωνιστική, έκανε μια λανθασμένη επιλογή, με αποτέλεσμα η ομάδα του να μην προλάβει να επιχειρήσει το σουτ που θα μπορούσε να τους δώσει τη νίκη.
Η απογοήτευση του Νούνιεθ κορυφώθηκε και οδήγησε σε μια εκρηκτική στιγμή, αφήνοντας την τζαμαρία κατεστραμμένη και έτοιμη για επισκευή.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σούπερ εμφάνιση από Καμπενγκέλε που θέλει ο Παναθηναϊκός - Τα στατιστικά
- Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με τους κομμένους - Έρχονται αποχωρήσεις
- «Πάει για μεγάλη μεταγραφή στη θέση του σέντερ ο Παναθηναϊκός»
- Η γνωμάτευση για τον Μίμη Δομάζο - Τι ανέφερε η Ματίνα Παγώνη
- Παναθηναϊκός: Τα νέα ονόματα για το «5», αναμονή για τους NBAer