Παναθηναϊκός: Το 2X2 που ανατρέπει τα δεδομένα

Το Τριφύλλι ήταν καταλυτικό κόντρα σε Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό, παίρνοντας δύο σπουδαία διπλά που γυρίζουν τον… διακόπτη σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 71-78: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Αρκετά ήταν τα όσα ακούστηκαν μετά την ήττα σε Παρίσι και Μαδρίτη, αλλά ο Επτάστερος Πρωταθλητής Ευρώπης βρήκε το κουράγιο να αντιστρέψει την κατάσταση.

Αρχικά, με ένα σπουδαίο διπλό στην Πόλη κόντρα στην σκληροτράχηλη Φενέρμπαχτσε και εν συνεχεία στο ΣΕΦ απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό του που τον περίμενε πως και πως.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν είναι τυχαία στην θέση που είναι: Η κορυφή της Ευρώπης δεν ήρθε τυχαία, αλλά από ένα σύνολο που γνωρίζει πως να βρίσκει λύση στα προβλήματα, ανά πάσα στιγμή.

Έτσι, ανέτρεψε και πάλι το αρνητικό κλίμα και με δύο εκτός έδρας νίκες παίρνει ένα ψυχολογικό boost που τον εκτοξεύει ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr