Αποκάλυψη για Γιουρτσεβέν: Τότε θα τον ανακοινώσει ο Παναθηναϊκός!

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν έχει συμφωνήσει σε όλα αναφορικά με την πλευρά του Παναθηναϊκού, ο οποίος περιμένει με τη σειρά του να λυθεί το τελευταίο εμπόδιο, για να προχωρήσει η ανακοίνωση.

Αποκάλυψη Αταμάν: «Θέλει Γιουρτσεβέν ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ολοκληρώσει και την τελευταία του μεταγραφή, η οποία αφορά τις θέσεις των ψηλών και συγκερκιμένα του σέντερ μόλις λύσει κάθε εκκρεμότητα που υπάρχει.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Σωτήρη Βετάκη, οι πράσινοι τα έχουν βρει σε όλα με την πλευρά του Ομέρ Γιουρτσεβέν και το μόνο που μένει αυτή τη στιγμή είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Για να γίνει ωστόσο αυτό, θα πρέπει πρώτα στον «Επτάστερο» να βρεθεί λύση με τον Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι κι αυτή ουσιαστικά είναι και η τελευταία εκκρεμότητα που περιμένουν άπαντες να λυθεί, προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή του Τούρκου σέντερ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr