Παίρνει μεγάλες διαστάσεις το θέμα! Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ψάχνει ένα εισιτήριο στους δρόμους της Ιταλίας!

Παναθηναϊκός: Το ΟΑΚΑ πιο θορυβώδες γήπεδο από την Stark Arena! (pic)

Εκατοντάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού αναζητούν ένα εισιτήριο για να μπουν στον «τελικό» της Παρασκευής με το θέμα να αρχίζει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

«Μήπως έχετε κάποιο εισιτήριο;». Η ερώτηση… έπαιζε σε λούπα όταν Έλληνες αντίκριζαν γνώριμα πρόσωπα στα κεντρικά σημεία της Μπολόνια.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξασφάλισε την είσοδο σε περίπου 500 φιλάθλους, αλλά τα αιτήματα ήταν τριπλάσια και ο κόσμος καταφτάνει από την Ελλάδα, άλλες πόλεις της Ιταλίας και διάφορες χώρες της κεντρικής Ευρώπης χωρίς να έχει εισιτήριο.

Υπολογίζεται ότι αύριο στη Μπολόνια θα βρίσκονται ίσως και 1.000 άνθρωποι χωρίς εισιτήριο ή τουλάχιστον όχι από αυτά που εξασφάλισε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Πώς θα μπουν στο γήπεδο; Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα το οποίο δεν μπορεί να απαντηθεί!

Σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα είναι κυρίως εκτός γηπέδου καθώς από το πρωί της Παρασκευής είναι πολύ πιθανό οι δρόμοι της Μπολόνια να κατακλυστούν από Έλληνες που ψάχνουν απεγνωσμένα για ένα εισιτήριο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News