Το τέλειο ημίχρονο! Μόλις δύο λάθη ο Παναθηναϊκός και οκτώ διαφορετικοί σκόρερ από νωρίς!
Αδιανόητα πράγματα κάνει στη Λιθουανία ο Παναθηναϊκός που έκανε με διαφορά το καλύτερο ημίχρονο ελληνικής ομάδας στην Ευρωλίγκα.
Οι «πράσινοι» σε διάστημα 15 λεπτών είχαν σημειώσει μόλις 1 λάθος (του Πονίτκα) – 2 στο 20λεπτο (Λι), ενώ από το πρώτο κιόλας 8λεπτο οκτώ παίκτες είχαν «συνδεθεί» με την αντίπαλη ρακέτα (Π. Καλαϊτζάκης, Ουόλτερς, Λι, Μπέικον, Πονίτκα, Ουίλιαμς, Γκουντάιτις, Παπαγιάννης).
Ο Παναθηναϊκός σούταρε με 59% στο δίποντο (13/22) και 50% στο τρίποντο (4/8). Από την άλλη πλευρά, η Ζαλγκίρις τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην άμυνα του Ράντονιτς με 31,6% επιτυχία (6/19) και 21,4% από τα 6,75 (3/14).
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Κάπως έτσι, οι «πράσινοι» πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο στο +16 από την 6η της βαθμολογίας Ζαλγκίρις!
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Πιθανή αποχώρηση Τσιριβέγια - Πόσα χρήματα μπορεί να ζητήσει ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Η εξίσωση των 9 ξένων και ο ρόλος του Φαλ - Ποιοι θα μένουν εκτός
- «Νέες προτάσεις Παναθηναϊκού σε Μπρέντφορντ και Γένσεν - Τα τεράστια ποσά»
- Ανατροπή στο deal με Κάνγκουα - Η σημαντική λεπτομέρεια που ευνοεί τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το φοβερό οικονομικό deal των 5,3 εκατ. ευρώ!