Το τέλειο ημίχρονο! Μόλις δύο λάθη ο Παναθηναϊκός και οκτώ διαφορετικοί σκόρερ από νωρίς!

Το τέλειο ημίχρονο! Μόλις δύο λάθη ο Παναθηναϊκός και οκτώ διαφορετικοί σκόρερ από νωρίς!

Αδιανόητα πράγματα κάνει στη Λιθουανία ο Παναθηναϊκός που έκανε με διαφορά το καλύτερο ημίχρονο ελληνικής ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Οι «πράσινοι» σε διάστημα 15 λεπτών είχαν σημειώσει μόλις 1 λάθος (του Πονίτκα) – 2 στο 20λεπτο (Λι), ενώ από το πρώτο κιόλας 8λεπτο οκτώ παίκτες είχαν «συνδεθεί» με την αντίπαλη ρακέτα (Π. Καλαϊτζάκης, Ουόλτερς, Λι, Μπέικον, Πονίτκα, Ουίλιαμς, Γκουντάιτις, Παπαγιάννης).




Ο Παναθηναϊκός σούταρε με 59% στο δίποντο (13/22) και 50% στο τρίποντο (4/8). Από την άλλη πλευρά, η Ζαλγκίρις τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην άμυνα του Ράντονιτς με 31,6% επιτυχία (6/19) και 21,4% από τα 6,75 (3/14).

Κάπως έτσι, οι «πράσινοι» πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο στο +16 από την 6η της βαθμολογίας Ζαλγκίρις!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr