Ράντονιτς: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη στο Βελιγράδι
Διαβάστε τι δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.
Δεύτερο παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση για τους πράσινους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Ήταν ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Όπως είπαμε πριν το ματς παίξαμε σκληρά. Το ξεκίνημα στην άμυνα δεν ήταν καλό αλλά βελτιωθήκαμε στη συνέχεια του ματς. Επιθετικά ήταν το καλύτερο μας ματς φέτος. Σταματήσαμε τα λάθη, το παιχνίδι πήγε στις τελευταίες κατοχές και κερδίσαμε».
Ο αγώνας:
Μια πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι, όπου επικράτησε 77-75 του Ερυθρού Αστέρα για τη 2η αγωνιστική της Euroleague. Οι Πράσινοι, οι οποίοι είχαν αγγίξει τη νίκη και στην πρεμιέρα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, με όπλο την καλή τους άμυνα και τους Γκριγκόνις, Γκουντάιτις και Πονίτκα σε καλή βραδιά, πανηγύρισαν την πρώτη νίκη τους στη σεζόν.
Ο Μάριους Γκριγκόνις «ξεμπούκωσε» στο καλύτερό του παιχνίδι από τη μέρα που φόρεσε τα πράσινα (17 πόντοι), ενώ ο Ματέους Πονίτκα ήταν κομβικός στην τελική ευθεία (10 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα) κάνοντας μάλιστα το πιο κρίσιμο κλέψιμο του αγώνα στο φινάλε. Παράλληλα, ο Ντέγιαν Ράντονιτς δικαιώθηκε για την επιλογή του να χρησιμοποιήσει τον Αρτούρας Γκουντάιτις στην τελική ευθεία του αγώνα (12π., 4ρ.). Όσο για τον Ντέρικ Ουίλιαμς, έδειξε ότι του λείπει ακόμα ο ρυθμός, αλλά στο τελευταίο τρίλεπτο βγήκε μπροστά (8π., 6ρ.) βοηθώντας το Τριφύλλι.
Στην αντίπερα όχθη, ο Ερυθρός Αστέρας πήρε 18π. από τον Μπεν Μπέντιλ, όμως «πληγώθηκε» από το 27% στα τρίποντά του. Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε το ματς να… στραβώσει για τα καλά, έδειξε ψυχραιμία στο φινάλε όταν η μπάλα «έκαιγε», έβγαλε σπουδαίες άμυνες και παρά τη σημαντική απουσία του Νέιτ Ουόλτερς, έφτασε στη νίκη. Οι Σέρβοι έχουν πια 0-2 ρεκόρ στη φετινή Euroleague, ενώ οι Πράσινοι ανέβηκαν στο 1-1.
Ακολουθεί η λεγόμενη διαβολοβδομάδα της Euroleague κατά την οποία ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο Βερολίνο την Άλμπα (19/10 στις 21.00) και στη συνέχεια θα υποδεχθεί τη Μονακό (21/10 στις 21.00).
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η «χρυσή» χρηματιστηριακή αξία του Μαντράγκορα
- «Έκαψε» τον Ολυμπιακό ο Μονέκε για την επαναφορά με Βίρτους Μπολόνια!
- Αποκάλυψη Τεττέη: «Με πήρε τηλέφωνο ο Αλαφούζος - Αυτά μου είπε...»
- Έκανε πρόβλεψη για Παναθηναϊκό ο Σουλιάουσκας - Πού θα φτάσει στη EuroLeague
- «Ενδιαφέρον για Ντέσερς από Premier League» - Η στάση του Παναθηναϊκού