Παναθηναϊκός: Μόνο έτσι έχεις τύχη απόψε...
Ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Παναθηναϊκός καλείται να θυμηθεί τι έκανε στον αγώνα με τη Ρεάλ.
Στην τελική ευθεία της αναμέτρησης όταν έκανε τον αντίπαλο να σαστίσει με το θάρρος και την αυταπάρνησή του, ασχέτως αν οι λεπτομέρειες του στέρησαν την είσοδο με το δεξί στην Ευρωλίγκα.
Κάθε έκπτωση από την παραπάνω συνθήκη ροκανίζει θεμέλια, που ούτως ή άλλως φαντάζουν τοποθετημένα σε κινούμενη άμμο.
Το τριφύλλι έχει ανήφορο μπροστά του αφού καλείται να νικά ενώ ακόμα ψάχνει ένα ψηλό, δεν είναι ευχαριστημένο από τον Αντριους, έχει σε κακή κατάσταση τους διεθνείς του κι επιπλέον έφτασε να παίζει στο 4 με τον…Καλαϊτζάκη!
Η αφλογιστία των σουτέρ του αποτελεί ακόμα ένα βραχνά για τον προπονητή. Όταν συνυπάρχουν πολλοί από αυτούς τους αστερίσκους, ο Εξάστερος γίνεται εύκολη λεία ακόμα και στα χέρια ομάδων με έλλειμμα ταλέντου και απλά διαβασμένων. Θυμηθείτε τι έγινε πρόσφατα στο Αλεξάνδρειο.
Ο Αστέρας ξέρει ότι έχει απέναντί του ομάδα που τρεκλίζει, θα φροντίσει να χτυπήσει στο ψαχνό. Αν βγάλεις αντίδραση και εγωϊσμό δείχνοντας στους οικοδεσπότες ότι δεν θα έχουν εύκολη αποστολή έχεις τύχη να το χτυπήσεις το παιχνίδι.
Πέρσι οι Σέρβοι σε διέλυσαν κάνοντας απλά τα βασικά, αντιμετωπίζοντας σε με πίεση, κορμιά, παγίδες, αλλαγές. Μίκρυναν το γήπεδο κι έκαναν τον Παναθηναϊκό να μοιάζει με σχολική ομάδα στην επίθεση. Επιβάλλεται να βρεις αντίδοτο και να μοιράσεις απαντήσεις.
Δημήτρης Στρατής
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Το μοναδικό σενάριο που φέρνει τον Παναθηναϊκό στην εξάδα της Euroleague
- Γιαννακόπουλος από το παρελθόν: «Όταν κάνεις κάτι λάθος...» (pics)
- Η ώρα της απόφασης για τον Κώτσιρα στον Παναθηναϊκό
- Μίχος: «Η στάση Αλαφούζου - Ο πιθανός διάδοχος αν φύγει ο Μπενίτεθ»
- Ποια είναι τα 17 συμβόλαια που ανοίγουν μεγάλο θέμα στον Παναθηναϊκό