Πετρούσεφ: «Δύσκολα ματς, ο Παναθηναϊκός παίζει σκληρά»

Πετρούσεφ: «Δύσκολα ματς, ο Παναθηναϊκός παίζει σκληρά»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αναφέρθηκε στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα την ερχόμενη Πέμπτη (13/10) στο Βελιγράδι και στάθηκε στην σκληράδα που βγάζουν οι «πράσινοι» στα ματς.

Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ ήταν από τους καλύτερους του Ερυθρού Αστέρα στη νίκη επί της Μπουντούτσνοστ για την 2η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας.

Μετά το τέλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (13/10, 20:00) στο «Aleksandar Nikolic Hall» λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό το ματς. Θα είναι δύσκολο αλλά παίζουμε στην έδρα μας όπου θέλουμε τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει νίκες αλλά παίζουν πάρα πολύ σκληρά. Από εκεί και πέρα έχουμε την ποιότητα για να τους αντιμετωπίσουμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr