Κοιτάει προς Κίνα, αν δεν κάτσει του Λαπροβίτολα

Οι δηλώσεις του Βόβορα μετά τον αγώνα με την Αρμάνι - Τι είπε για τη διαιτησία

Οι μέρες περνούν, ο Παναθηναϊκός περιμένει αναγκαστικά με σταυρωμένα τα χέρια το «τι μέλλει γενέσθαι» με τον Λαπροβίτολα, οι ευρωπαϊκές λύσεις λιγοστεύουν επικίνδυνα και η προοπτική της Κίνας κερδίζει… πόντους!

Ο βασικός γκαρντ, ο αντί-Καλάθης είναι το κρισιμότερο ζήτημα στο μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού. Εκεί συγκεντρώνεται περισσότερο από καθετί άλλο το άγχος, αφού πρόκειται για μια διαδικασία… ψυχοφθόρα, ειδικότερα, όταν δεν έχει ο σύλλογος και τις οικονομικές δυνατότητες του παρελθόντος.

Η «ένεση» ποιότητας με Νέντοβιτς έφερε χαμόγελα στο πράσινο στρατόπεδο, αλλά το μεγάλο στοίχημα είναι ο παίκτης που θα μπει στα παπούτσια του νυν γκαρντ της Μπαρτσελόνα, Νικ Καλάθη.

Ο ιδανικός «άσος» για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι ο Νίκολας Λαπροβίτολα κι γι’αυτόν, ο Παναθηναϊκός δείχνει την απαραίτητη υπομονή. Ταυτόχρονα, όμως, οι υπόλοιπες ομάδες της Ευρωλίγκα ενισχύονται, οι γνωστές… «καραβάνες» – γκαρντ της διοργάνωσης βρίσκουν τη… στέγη τους κι οι «πράσινοι» κινδυνεύουν να μείνουν ξεκρέμαστοι.

Μεταγραφική… αντεπίθεση – αν στραβώσει του Λαπροβίτολα – ενδέχεται να γίνει μέσω… Κίνας. Διότι στην Ευρώπη δεν θα’χουν μείνει ποιοτικές επιλογές για τον βασικό γκαρντ. Συνεπώς, ο Παναθηναϊκός θα σαρώσει εκείνη την αγορά, προκειμένου να ανακαλύψει τον «εκλεκτό»!

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version