Οι δηλώσεις του Λοτζέσκι ενόψει Μακάμπι
Ο Ματ Λοτζέσκι δήλωσε στην κάμερα του Novasports ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό στο παιχνίδι με την Μακάμπι.
Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:
Για το αν έχει ρυθμό μετά τον τραυματισμό του: «Νιώθω καλά, προσπαθώ να επιστρέψω στην ομάδα, να κάνω ό, τι μπορώ στο παιχνίδι για να βοηθήσω την ομάδα».
Για την Μακάμπι: «Μία καλή επιθετική ομάδα, σουτάρουν καλά και αυτό είναι το κλειδί του παιχνιδιού τους. Σουτάρουν πολλά τρίποντα και πρέεπι να παίξουμε καλή άμυνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε σκληρά».
Για το γεγονός ότι το ματς είναι κρίσιμο για τη Μακάμπι: «Το σκεφτόμουν αυτό, θα έιναι έτοιμοι, θα παίξουν σκληρά γιατί παίζουν τις τελευταίες ελπίδες τους. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι».
Για το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες αρέσκονται στον γρήγορο ρυθμό: «Θα είναι ένα από τα κλειδιά του αγώνα ο έλεγχος του ρυθμού. Όταν μπορούμε πρέπει να τρέξουμε, αλλά πρέπει και να παγώνουμε τον ρυθμό για να μην μπει ο κόσμος στην εξίσωση. Θα θέλουν να παίξουν πιο επιθετικά από εμάς, οπότε πρέπει να μην κάνουμε λάθη και να μην τους επιτρέψουμε εύκολα καλάθια».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δυσαρέσκεια και πίκρα στον κόσμο - Δεκάδες σχόλια κατά πάντων (pics)
- Παπαθεοδώρου: «Ακατανόητα πράγματα από Μπενίτεθ - Απορώ και η διοίκηση τι κάνει»
- Κατσαρός: «Ο Μπενίτεθ μοιάζει σα να έχει πει αυτό στον Αλαφούζο...» (vid)
- Παναθηναϊκός: «Βόμβα» Μορέτο για Καλάμπρια και πιθανή επιστροφή στην Ιταλία
- Σάλος με πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού: «Ήταν μυστικός πράκτορας»