ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

Αστερας Τριπολης - Αρης Live streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming:

Αστέρας Τρίπολης – Άρης: Κομβική έξοδος για τον Άρη στην Τρίπολη…

Δοκιμασία στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα περιλαμβάνει για τον Άρη η 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (25/4, 17:15).

Asteras Tripolis – Aris Live Streaming

Αστάθεια εμφανίζει στην απόδοση του στα πλέι οφ ο Άρης, κάτι που προκύπτει από την πεντάδα αγώνων που έδωσαν οι κίτρινοι και στους οποίους μετρούν δύο νίκες με Αστέρα και Παναθηναϊκό και τρεις ήττες από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η αναμέτρηση του «Θ. Κολοκοτρώνης» είναι κάτι παραπάνω από σημαντική για την ομάδα του Άκη καθώς με νίκη θα πλησιάσει ακόμη παραπάνω στην Ευρώπη. Αυτό που θέλουν οι Θεσσαλονικείς είναι να ξεκλειδώσουν νωρίς το ματς και να περιμένουν βαθμολογικές απώλειες των υπολοίπων στα δύο ντέρμπι που γίνονται την ίδια μέρα. Η νίκη του Άρη προσφέρεται στο 1.82.Παναθηναϊκός Νέα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Τρίπολης μόνο εύκολη λεία δεν πρόκειται να είναι για τον Άρη. Οι Αρκάδες μπορεί να μην διεκδικούν εισιτήριο για την Ευρώπη καθώς απέχουν 10 βαθμούς από την 4η θέση, όμως δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην δυσκόλεψαν τον αντίπαλο τους στα πλέι οφ.

Συγκεκριμένα, ο Αστέρας έχασε εκτός έδρας από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άρη παλεύοντας όλα τα ματς, ενώ σε δύο παιχνίδια στην Τρίπολη ήρθε ισόπαλος με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Αν η σύντομη παράδοση των πλέι οφ συνεχιστεί και το παιχνίδι στην Τρίπολη έρθει ισόπαλο έχει απόδοση 3.50.

Στο παιχνίδι της κανονική περιόδου του πρωταθλήματος που έγινε τον Ιανουάριο στην Τρίπολη ο Αστέρας επικράτησε 2-1 του Άρη. Η νίκη των γηπεδούχων πληρώνεται στο 5.70. Live Streaming

Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Έχουμε ένα μεγάλο γκρουπ παικτών, έχουμε τη δυνατότητα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Αυτά δήλωσε ο Ράσταβατς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/9uRE87dD

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News