Άρχισαν τα... όργανα

[ads]Από τα πρώτα κιόλας φιλικά του Παναθηναϊκού, Ραντούλιτσα και Πάβλοβιτς έδειξαν πως θα σηκώσουν στις πλάτες τους το «τριφύλλι» την νέα σεζόν.

Σίγουρα τα φιλικά στην Κίνα μπορεί να μην ήταν δυναμικότητας… Παναθηναϊκού, αλλά είναι δεδομένο πως τόσο οι καθ ύλην αρμόδιοι (Τζόρτζεβιτς και συνεργάτες) όπως και ο κόσμος του Παναθηναϊκού μπόρεσαν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Κάποια εκ των οποίων πολύ χρήσιμα. Πάντως με μια γρήγορη ματιά και μια γρήγορη ανακεφαλαίωση του τι έγινε στα δύο προηγούμενα ματς είναι ξεκάθαρο πως Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Σάσα Πάβλοβιτς θα σηκώσουν στις πλάτες τους μεγάλο κομμάτι του επιθετικού παιχνιδιού της ομάδας. Άλλωστε οι δυο τους ήταν οι κορυφαίοι σκόρερ της ομάδας, με τον Ραντούλιτσα να έχει 11 πόντους κόντρα στα «Λιοντάρια» και 15 κόντρα στις «Τίγρεις», ενώ ο Σέρβος φόργουορντ είχε από 13 σε κάθε ματς.

Ο Πάβλοβιτς πρόλαβε εξ αρχής να δείξει τις επιθετικές του αρετές, από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας, αλλά όσο περνάει ο καιρός και ο νέος Παναθηναϊκός «δένει» όλο και περισσότερο, ο Σέρβος ανεβάζει στροφές ακόμα περισσότερο. Την ίδια ώρα είναι ξεκάθαρη η πρόθεση των «πράσινων» όποτε βρίσκεται στην πεντάδα του ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα να τον «ταίζουν» μιας και ο «Ράντουλα» δε σταματιέται με τίποτα. Μάλλον, σταματιέται μόνο με.. φάουλ και το καλό είναι πως από τη γραμμή το… έχει.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News