Αποστολάκης: Φεύγει με ευχή στον Παναθηναϊκό - Τι δήλωσε

Ο Αποστολάκης καμάρωσε το γιο του στο Αγρίνιο - Η συνομιλία με Δώνη και οι συμβουλές

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε τον Κώστα Αποστολάκη ως ελεύθερο, με τον παίκτη να λέει είπε το δικό του «ευχαριστώ» στον Παναθηναϊκό και στους συμπαίκτες του.

«Φεύγω από μία μεγάλη ομάδα, μέσα στην οποία έγινα από παιδάκι… άντρας, μία οικογένεια που με μεγάλωσε ποδοσφαιρικά και πάω σε μία αντίστοιχα μεγάλη ομάδα, που πρωταγωνιστεί στην Κύπρο. Μία σπουδαία ελληνική ομάδα, διότι η Κύπρος είναι Ελλάδα, η οποία συμμετέχει κάθε χρόνο στα κύπελλα Ευρώπης. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Παναθηναϊκό για όλα όσα έκανε για μένα και όσα έζησα μαζί του. Εύχομαι στο κλαμπ και σε όλα τα παιδιά να ζήσουν τα καλύτερα στα επόμενα χρόνια» τόνισε αρχικά ο Αποστολάκης στη Sportday.

«Τα παιδιά -όχι μόνον η φουρνιά που μεγαλώσαμε μαζί. αλλά και οι μεγαλύτεροι- είναι οικογένειά μου. Ειδικά οι Κουρμπέλης. Διούδης. Δώνης. Κολοβέτσιος. Είναι σαν μεγάλα αδέρφια μου. Τους είχα πει ότι είμαι σε συζητήσεις και χάρηκαν με την απόφασή του. διότι είδαν ότι ήμουν κι εγώ χαρούμενος. Με έχουν βοηθήσει πολύ και τους χρωστάω πολλά».

Τέλος, έδωσε τη δική του ευχή για τον Παναθηναϊκό: «Εύχομαι να γυρίσει στις ένδοξες μέρες, όπως τον γνώρισα από παιδί μικρό και τον έζησα μέσω του πατέρα μου. Να πρωταγωνιστήσει ξανά και να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News