Οι αποκαλύψεις του Πασκουάλ για Γκάμπριελ και Τζέιμς

Πασκουάλ

[ads]

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα αποφασίσει μετά την προπόνηση αν ο Κένι Γκάμπριελ θα αγωνιστεί εναντίον της Νταρουσάφακα, ενώ πρόσθεσε πως η κατάσταση του Μάικ Τζέιμς βελτιώνεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πασκουάλ στη Media Day:
[ads2]

«Κατ’ αρχάς, έχουμε τεράστιο σεβασμό απέναντι στην Νταρουσάφακα! Είναι μια δυνατή ομάδα, με μεγάλο ρόστερ, εξαιρετικό προπονητή και σπουδαίους παίκτες που εκμεταλλεύονται καταστάσεις στο “ένας εναντίον ενός”. Αυτό, ακριβώς, είναι το πλεονέκτημά τους. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να κάνουμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα και, φυσικά, να παίξουμε καλά στην επίθεση. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπου θα πρέπει να παρουσιάσουμε την καλύτερη εκδοχή μας για να κερδίσουμε»

Για τον Κένι Γκάμπριελ:

«Θα πάρουμε την απόφασή μας μετά την προπόνηση. Τώρα είναι μαζί μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας. Θα αποφασίσουμε για το ενδεχόμενο συμμετοχής του απόψε ή αύριο το πρωί».

 Για τον Μάικ Τζέιμς:

«Ο Μάικ είναι για δεύτερη ημέρα μαζί μας. Βελτιώνεται η κατάστασή του μέρα με τη μέρα». 

Για το ματς με την Νταρουσάφακα:

«Το ματς με την Νταρουσάφακα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ειδικά από τη στιγμή που όταν χάνεις ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα σου (σ.σ. από τον Ολυμπιακό), το επόμενο εντός έδρας ματς είναι σαν τελικός. Πρέπει να κερδίσουμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News