ΑΠΟΕΛ και Βαγιαδολίδ... δυσκολεύουν τη ζωή του Παναθηναϊκού

ΑΠΟΕΛ και Βαγιαδολίδ... δυσκολεύουν τη ζωή του Παναθηναϊκού

Πολλά είναι τα ανοιχτά θέματα στον Παναθηναϊκό και μερικά από αυτά αφορούν το άμεσο μέλλον της ομάδας.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η «Sportday», πρόβλημα έχει προκύψει με την παραμονή των παικτών που είναι δανεικοί ή μένουν ελεύθεροι.

Σε ό,τι αφορά τον Ανουάρ, σύμφωνα με τη “Sportday” η Βαγιαδολίδ δεν είναι θετική για επέκταση του δανεισμού του ως τις 20 Ιουλίου κι ο Ρόκα είναι σε ανοιχτή γραμμή με την ισπανική ομάδα.

Παράλληλα κι ο ΑΠΟΕΛ δεν επιθυμεί την ολιγοήμερη επέκταση δανεισμού του Ζαχίντ, με τον Παναθηναϊκό να επιστρατεύει και τον παίκτη για να μιλήσει με την κυπριακή ομάδα.

Από εκεί και πέρα για τον Νατζ η Λέγκια δείχνει διάθεση για να τον αφήσει για λίγες μέρες στον Παναθηναϊκό, αν και δεν έχει απαντήσει ακόμα. Σχετικά με τον Αποστολάκη ο ΑΠΟΕΛ του έχει ζητήσει να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του στις 5 Ιουλίου και αν δεν υπάρξει απόφαση από την ΕΠΟ, δύσκολα θα μείνει. Ο Βαγιαννίδης με τα υπάρχοντα δεδομένα θα φύγει την 1η Ιουλίου για την Ίντερ, ενώ δύσκολη θεωρείται και η παραμονή του Ινσούα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News