Από πορεία Ευρώπης σε τροχιά... υποβιβασμού!

Πράσινο «ντου» και στη σελίδα στο facebook: ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ! (pics)

Το τριφύλλι εντυπωσίασε με την εξαιρετική αφετηρία του στο πρώτο μισό της σεζόν σημειώνοντας έξι νίκες στα επτά πρώτα ματς του πρωταθλήματος και αποδίδοντας σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Στον πρώτο γύρο οι Πράσινοι συγκέντρωσαν 31 βαθμούς και ήταν στην τέταρτη θέση πάνω και από Ατρόμητο και από Αρη ενώ στον β’ γύρο έχουν συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς μόνο από τον Απόλλωνα και τον Αστέρα Τρίπολης και ισοβαθμούν με Ξάνθη ΠΑΣ και Λεβαδειακό.

Στον δεύτερο γύρο ωστόσο η συγκομιδή βαθμών του Παναθηναϊκού ήταν ομάδας που δύσκολα θα απέφευγε τον υποβιβασμό….

Από τα 24 γκολ του α’ γύρου πέτυχε με το ζόρι άλλα 10 σε 14 ματς ενώ δέχθηκε 15 γκολ δίχως να συνυπολογίζεται το 0-3 ά.α. με τον Ολυμπιακό.

Οι δε τελικές του έπεσαν από τις 9 στις 8,07 ανά αγώνα. Και από τις 5,58 τελικές που χρειαζόταν στο πρώτο μισό της χρονιάς για να σκοράρει στον β’ γύρο έφτασε στο σημείο να χρειάζεται τις διπλάσιες 11,3 για να βρει κάθε φορά δίχτυα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News