Απίστευτο καρφί Σλούκα για Ιτούδη

Απίστευτο καρφί Σλούκα για Ιτούδη

Δεν είχαν περάσει παρά μερικά λεπτά από την ολοκλήρωση της παράτασης στον τελικό της Euroleague, όταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξέφρασε με τον πλέον επίσημο τρόπο τα παράπονά του για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε τόνισε πως “στα αποδυτήρια είδα την τελευταία φάση. Πριν το σουτ του Ντε Κολό, που είναι σπουδαίος παίκτης, έκανε βήματα. Είναι οι κανονισμοί αυτοί και έπρεπε να σφυριχθεί. Μετά ακολούθησαν άλλα σφυρίγματα ή μη σφυρίγματα, που θέλω να τα μελετήσω. Είναι δύσκολο να καταλάβω πως στην παράταση η μια ομάδα σούταρε 10 βολές και η άλλη καμία”.

[ads2]

Τα βήματα που δεν δόθηκαν, τα φάουλ που (δεν) σφυρίχτηκαν εκατέρωθεν, οι βολές που εκτελέστηκαν από τους νικητές στο έξτρα πεντάλεπτο βρίσκονται στο “στόχαστρο” των γειτόνων, με τα ΜΜΕ της χώρας να στέκονται περισσότερο στον Νταμίρ Γιαβόρ και λιγότερο στον Λουίτζι Λαμόνικα, σε ό,τι αφορά τον κύριο υπαίτιο της απώλειας του τίτλου.

Υπάρχουν μάλιστα ιστοσελίδες, που το προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, εμπλέκοντας τον Κώστα Σλούκα στα έντονα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις. Τι αναφέρουν; Ότι ο διεθνής γκαρντ γύρισε και είπε στον Δημήτρη Ιτούδη να δώσει συγχαρητήρια στους διαιτητές για τη νίκη του(ς), μόλις ο δεύτερος πήγε να του δώσει το χέρι του. Σενάριο που μοιάζει εξαιρετικά τραβηγμένο αφού στη διαδρομή του στα ευρωπαϊκά παρκέ, ο Κώστας Σλούκας ουδέποτε έχει επιδείξει ανάλογη συμπεριφορά, πόσω μάλλον σε έναν συμπατριώτη του προπονητή.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News