Ανταγωνισμός, Παπαπέτρου, plan B

Παπαπέτρου: «Είμαστε "καταδικασμένοι" με τόσο κόσμο πίσω μας»

Μετράμε αντίστροφα για το τζάμπολ της BasketLeague. O Παναθηναϊκός χάνοντας τον Μήτογλου και τον Χεζόνια επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα – αυτό έχει πάντα κόστος ειδικά όταν ενισχύεσαι με παιδιά-στοιχήματα.

Η ομάδα έχει κερδίσει σερί τίτλους χωρίς όμως τον μεγάλο της αντίπαλο απέναντι – φέτος αυτό δεν ισχύει.

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να ξεγράψει τον μόνιμο πρωταθλητή, αλλά όλοι υποπτευόμαστε πως φέτος η κατάκτηση του τίτλου θα κρύβει παγίδες, άγχος, μεγαλύτερο ανταγωνισμό.

Το ότι το τριφύλλι πρέπει να παλέψει για το γόητρό του στην Ευρωλίγκα θα το τσιτώσει, αλλά θα το κουράσει κιόλας. Αν η ομάδα δεν τρομάζει, οι υπόλοιποι στην Ελλάδα μπορούν να κάνουν μεγάλα σχέδια και είναι φέτος περισσότεροι, ο Προμηθέας, το Λαύριο, η ΑΕΚ, οι λιμανίσιοι.

Εδώ που τα λέμε κανένας επίδοξος μνηστήρας δεν δείχνει άτρωτος. Ο πρωταθλητής εξαρτάται από τον Παπαπέτρου (περισσότερο από τον Νέντοβιτς και τον Παπαγιάννη) κι αυτό τα λέει όλα: ένα μέτριο παιχνίδι του κάπτεν στην κρίσιμη στιγμή μπορεί να στείλει την ομάδα στο καναβάτσο.

Περιμένουμε το plan B του Πρίφτη που δεν έχει και πολλούς έμπειρους στο ρόστερ για να στηριχθεί.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News