Ανουάρ: «Χαρούμενος αν μείνω, αλλά θέλω Βαγιαδολίδ»

Αυτά είδαμε από τον Ανουάρ στο ντεμπούτο του

Ο Ανουάρ Τουχαμί τόνισε πως θα είναι χαρούμενος αν μείνει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να επιστρέψει στη Βαγιαδολίδ τη νέα σεζόν.

«Από το ξεκίνημα της καραντίνας, έχουμε τη δυνατότητα να βγούμε έξω και στην περίπτωσή μου, μαζί με το πρόγραμμα ασκήσεων που μου στέλνει η ομάδα, πάω για τρέξιμο και περίπατο για περίπου 30 λεπτά. Βλέπω στις ειδήσεις πως είναι η κατάσταση στην Ισπανία και σε κάνει ν να μην θες να βγεις έξω. Γι’ αυτό και δεν βγαίνω πολύ», ανέφερε αρχικά.

«Ήρθα με αμφιβολίες, αλλά μου πήρε λίγο χρόνο να επιβεβαιώσω ότι ήταν μια εξαιρετική επιλογή. Δεν βρήκα μόνο καλούς ανθρώπους, αλλά μια καλή ομάδα και έναν προπονητή που μου έδωσε αυτοπεποίθηση από την πρώτη μέρα. Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής είναι Ισπανός (Τσάβι Ρόκα) και έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για μένα στην προσαρμογή μου», επισήμανε.

Για το πάθος των Ελλήνων οπαδών και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, σημείωσε: «Μοιραζόμαστε το στάδιο με την ΑΕΚ και εδώ, αντίθετα με την Ισπανία, ο θόρυβος στο γήπεδο μπορεί να είναι εκκωφαντικός. Θα μπορούσαμε να τους νικήσουμε επειδή είναι τρίτοι, αλλά χάσαμε».

Ο Ισπανομαροκινός άσος αναφέρθηκε και στο μέλλον του, ξεκαθαρίζοντας πως προτεραιότητά του είναι να επιστρέψει στη Βαγιαδολίδ. «Αν έπρεπε να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό θα ήμουν χαρούμενος, αλλά θα ήθελα να πετύχω με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ. Αυτός είναι ο στόχος μου και νομίζω ότι είμαι ικανός, αν κα θα πρέπει να μείνω προσγειωμένος, καθώς στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν σε ένα βράδυ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News