Ανεπίτρεπτο το να τα παρατάνε

Τα θετικά κόντρα στην Βαλένθια

Το χειρότερο από την διαβολοεβδομάδα είναι ότι με τον Νέντοβιτς ανέτοιμο, τον Φόστερ ντεφορμέ και τον Μακ να ψάχνεται η περιφερειακή γραμμή αλληλεπίδρασε σαν ντόμινο, “πλακώνοντας” όλους τους υπόλοιπους.

Το χειρότερο από την διαβολοεβδομάδα είναι ότι με τον Νέντοβιτς ανέτοιμο, τον Φόστερ ντεφορμέ και τον Μακ να ψάχνεται η περιφερειακή γραμμή αλληλεπίδρασε σαν ντόμινο, “πλακώνοντας” όλους τους υπόλοιπους.

Ήρθαν και οι φυτιλιές για τους Αμερικανούς που ξενυχτάνε και το πράγμα παραχλώμιασε.

Ενώ ο Γιώργος Βόβορας το είχε ξεκινήσει καλά το έργο παρουσίαζοντας πλάνο με επιμονή σε επίπεδο στόχων (συγκέντρωση για μεγάλο διάστημα, σταθερές να ακουμπήσει και να μεταφερθεί σωστά η μπάλα στο σημείο λιγότερης πίεσης στην άμυνα, ζυγισμένη/ισορροπημένη επίθεση, κίνηση χωρίς μπάλα, έξτρα πηγές δημιουργίας με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να ξεπετάγεται από το πουθενά), εσχάτως το κακό φεγγάρι των σουτέρ έπαψε να δίνει στο τριφύλλι ευέλικτη μορφή.

Την πολυδιάστατη μορφή αν θέλετε που είδαμε στη Βαρκελώνη και απέναντι σε ΤΣΣΚΑ, Εφές. Σήμερα αντικρύζουμε πρόχειρη εφαρμογή των plays, κακό διάβασμα μετά τη μετακίνηση μπάλας σε κάθε πάσα, επιμονή κάποιων να παρατούν καλά σουτ για χάρη ιδανικών (στο δικό τους μυαλό) σουτ (χαώδης διαφορά), μικρή προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ε, αυτά τα πληρώνεις όταν έχεις team (εντός κι εκτός παρκέ) απαίδευτο στις μεγάλες απαιτήσεις αυτής της διοργάνωσης.

Το μυαλό των παικτών έχει πειραχτεί γιατί σταθερά στο 4ο δεκάλεπτο βλέπουμε ανάσες και γυαλισμένο μάτι να τρεμοπαίζουν λες κι αποτυπώνεται στις κινήσεις τους η σκέψη “ως εδώ ήταν και σήμερα, δυστυχώς”…

Ανεπίτρεπτο να παρατάς την μαχητική σου υφή που τόσο διαφήμισες το καλοκαίρι, άλλωστε δεν έχεις και σε κάτι άλλο να ποντάρεις φέτος.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News