Ανδρεόπουλος: «Περιμένω πάντα το καλύτερο από τους παίκτες μου»

Ανδρεόπουλος: «Απορώ πού βρίσκουν τόση δύναμη οι παίκτες μου!»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά το 3-1 επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη τόνισε πως περίμενε τη νίκη αλλά και ότι οι πράσινοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στον επαναληπτικό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Δήμήτρης Ανδρεόπουλος στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το ματς και η απουσία του Ερνάντεζ: «Ήταν πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Περιμένεις πάντα το καλύτερο, περίμενα τη νίκη.

Η ομάδα μας έχει 14 αθλητές. Ο κάθε αθλητής είναι πολύτιμος αλλά πάντα πρέπει όλοι να κάνουν τη δουλειά».




Για τον επαναληπτικό: «Είχα πει τέλος καλό όλα καλά. Στους δύο προημητελικούς πέρσι και φέτος, τελικά η πρόκριση πήγε στα χρυσά σετ αν και είχαμε κερδίσει. Ο αντίπαλός μας είναι μεγάλη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και μπορεί να ανατρέψει κάθε σκορ.

Στο τέλος πανηγυρίζει αυτός που κερδίζει το δεύτερο παιχνίδι για αυτό πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι και να παλέψουμε για το καλύτερο, στο δεύτερο παιχνίδι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News