Άναψαν τα αίματα με Παπαδόπουλο και οπαδούς του Παναθηναϊκού

Άναψαν τα αίματα με Παπαδόπουλο και οπαδούς του Παναθηναϊκού

Άναψαν τα αίματα στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» μια ώρα πριν τη σέντρα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη μεταξύ των οπαδών των πρασίνων και του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει προηγούμενα με τους οπαδούς του «τριφυλλιού» από το 2017 και το παιχνίδι του Κυπέλλου, Παναθηναϊκός – Λαμία.

Από τότε , οι σχέσεις των δυο πλευρών πάνε από το κακό στο χειρότερο με αφορμή εκείνη την υβριστική ανταπάντηση του τότε παίκτη του συλλόγου από την Φθιώτιδα.

Συγκεκριμένα στο «σήμερα», ο Παπαδόπουλος πήγε να δροσιστεί πίνοντας λίγο νερό και κατευθύνθηκε προς τους οργανωμένους των φιλοξενούμενων. Οι τελευταίοι εξερράγησαν εκτοξεύοντας τα «πυρά» εν μέσω λεκτικών επιθέσεων. Ο Παπαδόπουλος φάνηκε να αντιδρά και τότε οι εντάσεις ανέβηκαν.

Ευτυχώς , δεν δόθηκε συνέχεια στην επικείμενη διαμάχη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News