Ανακοίνωση ΚΑΕ για τα διαρκείας - Το εντυπωσιακό πρόμο (vid)

Ανακοίνωση ΚΑΕ για τα διαρκείας - Το εντυπωσιακό πρόμο (vid)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως από τη Δευτέρα (20/9) ξεκίνησε, εκ νέου, η διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

To 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τους φιλάθλους μας να επιστρέφουν στο πλευρό μας μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας, τιμώντας με την παρουσία τους τη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού και κάνοντας SOLD OUT.

Από σήμερα, Δευτέρα (20/9), μπορείτε να κλείσετε και εσείς τη θέση σας δίπλα στους Νταμπλούχους Ελλάδας, να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία του ΟΑΚΑ και να και να γίνετε μέρος των πιο συγκλονιστικών στιγμών της ομάδας μας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα αποκλειστικά προνόμια που προσφέρουν τα εισιτήτρια διαρκείας.

Η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω του viva.gr, ενώ από την Τρίτη (21/9) οι φίλαθλοί μας θα μπορούν να τα προμηθεύονται και από το VIP Lounge του ΟΑΚΑ (είσοδος από τη Θύρα 12, άνωθεν της Θύρας VIP), από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 18:00.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News