«Αλλάζει στάση για το καλό του Παναθηναϊκού ο Βόβορας»

Θύμα... αρπακτικών!

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός ήταν αρκετά «σοφτ» στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Ζαλγκρίς στο ΟΑΚΑ εξέφρασε ο ρεπόρτερ του Εξάστερου Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως «ο Παναθηναϊκός δεν έκανε φάουλ. Είχε ένα φάουλ στο πρώτο δεκάλεπτο και δύο φάουλ στο δεύτερο δεκάλεπτο. Το έκανε μόνο στα 7 λεπτά της 3ης περιόδου και άλλαξε το ματς μέσα σε 3 ματς. Έτρεξε ένα σερί 17-7. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό που συνέβη και με τους Λιθουανούς».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κοντός τόνισε: «Προφανώς αυτό οδήγησε τον Βόβορα να κρατήσει τους παίκτες 4 με 5 ώρες στο ΟΑΚΑ. Προχθές ήταν ένα ματς που τον κρατούσε ζωντανό σε ένα κυνήγι που μπορεί να μην είναι καν ρεαλιστικό, σε ένα παιχνίδι για τη δέκατη θέση και θα είχε κάτι να ελπίζει. Αν κερδίσει τη Ρεάλ αλλάζει η συζήτηση, χάνει τη λογική του».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Πολύ πίστεψαν ότι μέσω του Παναθηναϊκού θα είναι απόλυτοι πρωταγωνιστές, αλλά το επίπεδό τους δεν είναι ισάξιο με εκείνο της Ευρωλίγκας. Κάπου εκεί χάθηκε το πράγμα.

Αν δεν υπάρξουν πεντάωρα και εξάωρα στο ΟΑΚΑ, δε θα το καταλάβουν. Αν δεν υπάρξει πάγκος, δε θα το καταλάβουν. Η αλλαγή στάσης του Βόβορα, που αφήνει παίκτες στον πάγκο, μαζεύει το ροτέισον, είναι προς αυτή την κατεύθυνση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News