Αλεξανδρόπουλος: «Χαίρομαι για το καλό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού»

Αμορίμ: «Γουστάρω τον Αλεξανδρόπουλο, γιατί ήρθε πεινασμένος»

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδος με την Κύπρο ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στο sport24 και αναφέρθηκε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά και στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Πες μου και δύο λόγια για το ξεκίνημά σου στην Πορτογαλία με την Σπόρτινγκ; Είναι μια μεγάλη αλλαγή για σένα, μια καινούργια πρόκληση.

“Είναι η πρώτη μου περιπέτεια στο εξωτερικό. Νιώθω έτοιμος και περήφανος που έκανα ένα τέτοιο βήμα. Κυνηγάω την καθημερινή βελτίωση και την καθιέρωση”.




Υπάρχει κάποια ομάδα που ονειρεύεσαι να αγωνιστείς μελλοντικά;

“Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι εκεί που θέλω να είμαι. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτά που έχω αντικρίσει. Έκανα το ντεμπούτο μου στο Champions League, έχω πραγματοποιήσει τις πρώτες μου συμμετοχές. Θα πω περισσότερα όταν κάνω το δικό μου όνομα. Έχω δρόμο ακόμα, είμαι μόλις 20 μέρες εκεί, είναι πολύ αρχή”.

Το ελληνικό πρωτάθλημα το παρακολουθείς; Η πρώην ομάδα σου ως τώρα έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα. Μπορεί να φτάσει στην κορυφή φέτος ή είναι ακόμα νωρίς;

“Έχω παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια. Χαίρομαι για το καλό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού. Είναι θετικά τα πρώτα δείγματα και μακάρι οι παλιοί μου συμπαίκτες και φίλοι να συνεχίσουν την καλή πορεία και να πετύχουν τους στόχους τους”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News