Άλμπα Βερολίνου - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 19/10

Ήταν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο φινάλε και έβγαλε «νοκ άουτ» τον Ερυθρό Αστέρα!

Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη μεταδοση της μάχης του Βερολίνου

Ματς για… γερά νεύρα υπόσχονται Αλμπα Βερολίνου και Παναθηναϊκός στην 3η αγωνιστική της Euroleague (21:00). Τα δεδομένα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ξεκάθαρα. Από τη μια οι Γερμανοί σκοράρουν σε αυτές τις δύο αγωνιστικές της διοργάνωσης κατά μέσο όρο 90 πόντους. Και από την πλευρά του ο «εξάστερος» με την σκυλίσια άμυνα, δεχόμενος κατά μέσο όρο μόλις 73 πόντους.

Την περασμένη εβδομάδα, στην πρώτη φετινή νίκη του Παναθηναϊκού στην Euroleague (στο Βελιγράδι επί του Αστέρα), ο Γκριγκόνις ξαναβρήκε τον καλό του εαυτό. Ενδεικτικά ο Λιθουανός σταρ του «τριφυλλιού», απέναντι στου Σέρβους είχε 3/4 τρίποντα, 2/2 δίποντα και 4/5 βολές. Στοιχείο που θα χρειαστεί και απόψε το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 4.

Γνώριμες σφυρίχτρες, μίλησε ανοιχτά ο Πονίτκα

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τους διαιτητές των αγώνων των «αιωνίων» την Τετάρτη για την τρίτη αγωνιστική. Στο Άλμπα-Παναθηναϊκός η τριάδα των διαιτητών θα απαρτίζεται από τους Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Ουγκ Τεπενιέ (Γαλλία).

Σε αθλητικό podcast μίλησε ο Ματέους Πονίτκα. Ο Πολωνός σταρ τους Παναθηναϊκού δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιλογή του να πάρει μεταγραφή στον «εξάστερο».

«Είχα και κάποιες άλλες επιλογές, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ ευθύς και ήθελε να με αποκτήσει. Πιστεύω πως η ομάδα αυτή είναι ιδανική για μένα, γιατί ήθελα ένα μέρος που θα απολαύσω ξανά το μπάσκετ».

Για τον Ντέγιαν Ράντονιτς και τη φιλοσοφία του: «Ο κόουτς είναι πολύ ειλικρινής άνθρωπος και το εκτιμώ αυτό. Πιστεύω πως είναι βασικό κομμάτι σε μια σχέση. Ξέρουμε πως έχουμε μια από τις πιο νεανικές ομάδες στην Ευρωλίγκα. Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία και για τον κόουτς Ράντονιτς η άμυνα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Πρέπει να είσαι ενεργός στην άμυνα, να παίζεις δυνατά, να βάζεις το κορμί σου και να δημιουργείς επαφή.

Στην επίθεση για την ώρα έχουμε λιγότερα συστήματα σε σχέση με τον Τσάβι Πασκουάλ στη Ζενίτ. Έχει κάποιες διαφορές με τον Ράντονιτς, αλλά είναι και οι δύο σπουδαίοι προπονητές. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην Ευρωλίγκα».

Τον ρόλο του στην ομάδα: «Έχουμε ταλαντούχους παίκτες, αλλά κάποιοι από αυτούς δεν έχουν εμπειρία. Προσπαθούμε να βρούμε την ισορροπία. Έχω μιλήσει με τον κόουτς για τον ρόλο μου. Αυτή τη στιγμή λόγω κάποιων τραυματισμών είναι διαφορετικός. Όλοι πρέπει να προσαρμοστούμε, αλλά είμαι αισιόδοξος για το μέλλον».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News