Αλαφούζος: «Με εκβιασμούς και απειλές δεν συνεργάζομαι» - Συμφώνησε ο Ολυμπιακός

Βοτανικός: On camera δηλώσεις Αλαφούζου για το γήπεδο (video)

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συζήτηση για την Κεντρική Διαχείριση όταν ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος υποστήριξε ότι υπάρχουν τέσσερις ομάδες που έχουν προχωρήσει σε συμβολαιογραφική πράξη και θα καταφύγουν στα δικαστήρια.

Ο Ολυμπιακός υπό προϋποθέσεις δεν είναι αρνητικός στην Κεντρική Διαχείριση και αφού υπάρξει μια ολοκληρωμένη μελέτη, ενώ βλέπει ενδιαφέρουσα την πρόταση για δημιουργία Σούπερ Λίγκας TV, που έχει προτείνει εδώ και καιρό ο Γιάννης Αλαφούζος… Στην άτυπη συνεδρίαση της διοργανώτριας, ωστόσο, έγιναν και άλλα πολύ σημαντικά την Τετάρτη (24/3) με βασικό πρωταγωνιστή τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Αχιλλέα Μπέο, που βγήκε… τσαλακωμένος από την όλη διαδικασία.

Καταρχήν να δώσουμε την είδηση ότι η πρόταση του προέδρου του ΝΠΣ Βόλος με αφορμή τα τηλεοπτικά, που εμπεριείχε και αναδιάρθρωση με μείωση των ομάδων σε 12, που σας αποκάλυψε το a-sports.gr πήγε… περίπατο, καθώς την απέσυρε ο ίδιος ο Μπεος κατά δήλωση του στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης!

Όμως ο Μπέος βρέθηκε στο… μάτι του κυκλώνα δεχόμενος δριμεία επίθεση από τον Αλαφούζο!

Τι συνέβη; Ο δήμαρχος Βόλου μιλώντας και εξηγώντας την αρχική του πρόταση για την ανάγκη Κεντρικής Διαχείρισης στα τηλεοπτικά δικαιώματα αρχικά υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι: «Δεν αντέχουμε άλλο, να υπάρχουν ομάδες που θα μένουν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο και θα παρακαλούν για να υπογράψουν την τελευταία ημέρα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τελευταία φορά… Δεν αντέχουμε άλλο. Υπάρχουν ήδη τέσσερις ομάδες που έχουν κάνει συμβολαιογραφική πράξη για να προχωρήσουν ενωμένες. Να ξέρετε του χρόνου πρωτάθλημα έτσι δεν θα γίνει, θα πάμε στα δικαστήρια… Αν μπορούν οι μεγάλοι να το κάνουν μόνοι τους πρωτάθλημα».

Αυτή η τοποθέτηση ενόχλησε πολύ τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος πήρε τον λόγο και… ισοπέδωσε τον πρόεδρο του ΝΠΣ Βόλος λέγοντας:

«Έτσι κύριε Μπέο… Εκβιάζουν οι τέσσερις ομάδες. Υπό απειλή και εκβιασμούς εγώ δεν συνεργάζομαι με κανέναν και ποτέ στη ζωή μου», είπε το αφεντικό της «πράσινης» ΠΑΕ για να καρφώσει τον Μπέο εν συνεχεία: «Ναι κ. Μπέο, αλλά πήρατε 1,6 εκατ. από το στοίχημα με την ΚΥΑ, αλλά για αυτό δεν είπατε κάτι…».

Με την άποψη Αλαφούζου σε σχέση με τη στάση του Μπέου συμφώνησε και ο Ολυμπιακός, που αποδοκίμασε τον πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος και τον Καραπαπά να τονίζει πως δεν είναι ωραίο αυτό που ακούστηκε ότι μέσα στον συνεταιρισμό μαζεύτηκαν τέσσερις ομάδες που θα πάνε… μπετόν έναντι των άλλων αν χρειαστεί.

Ακολούθως, ο Μπέος επιχείρησε να ρίξει τους τόνους, θέλησε να υποβαθμίσει τα όσα είχε αναφέρει νωρίτερα μέχρι που δήλωσε ότι αποχωρεί της πρότασης του και δίνει εξουσιοδότηση στον Μπουτσικάρη ως πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας 1 να κινήσει όλες τις διαδικασίες για την Κεντρική Διαχείριση μαζί με την ειδική επιτροπή, που συμφωνήθηκε να συγκροτηθεί για το όλο ζήτημα.

Πηγή: a-sports.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News