Ακόμα θέλει... δρόμο

Ακόμα θέλει... δρόμο

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κοίταξε στα ίσα τον Ολυμπιακό και τα πάλεψε όλα τα σετ, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 1-3 σετ και οι “πράσινοι” απομακρύνθηκαν αρκετά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Προκλητικός ο Αγκάμεζ που ποτίστηκε από… γαυροσύνη.

Το Τριφύλλι είχε τεράστιο πρόβλημα στο σερβίς, μιας και είχε συνολικά 19 αλλά και στην υποδοχή και εάν είχε περισσότερη συγκέντρωση στα πρώτα δύο σετ, θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη, μιας και προηγήθηκε με 22-25 και 23-25.

Στο τρίτο σετ το Τριφύλλι κατάφερε να το πάρει, παίζοντας κυριολεκτικά με τη φωτιά και το κέρδισε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες με 30-28.

Στο τέταρτο σετ ήταν αρκετά επεισοδιακό. Ο διαπληκτισμός του Πανταλέωντα με τον Άθος… εξόργισε την εξέδρα και έριξε μερικά αντικείμενα που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς για λίγα λεπτά. Μάλιστα προκλητικός ήταν και ο Αγκάμεζ, ο οποίος ποτίστηκε από… γαυροσύνη και τα έβαλε με τους οπαδούς του Τριφυλλιού, ξεχνώντας τα χρόνια που φορούσε την πράσινη φανέλα.

Αυτό το κλίμα επηρέασε και τις δύο ομάδες, αλλά οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που ήταν πιο ψύχραιμοι και στα τελευταία κρίσιμα σημεία του αγώνα κατάφεραν να πάρουν το σετ και το ματς με 25-27 και να αυξήσουν τη διαφορά από το Τριφύλλι.

Τα σετ: 22-25, 23-25, 30-28, 25-27

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News