Αϊτόρ: «Διοίκηση - Ρόκα θέλουν πρωταγωνιστικό Παναθηναϊκό σε Ελλάδα & Ευρώπη»

Την επιστροφή στον πρωταθλητισμό και στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια επιθυμούν Γιάννης Αλαφούζος και Τσάβι Ρόκα σύμφωνα με δηλώσεις του νεότερου αποκτήματος του Παναθηναϊκού, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Ο 24χρονος Ισπανός εξτρέμ αποτελεί μια από τις κύριες επενδύσεις του Παναθηναϊκού τον τελευταίο χρόνο πιστεύοντας στο πλούσιο ταλέντο του και στο γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής θα εξελιχθεί ακόμη περισσότερο στην τριετή θητεία του στο «τριφύλλι»

Ο ίδιος παραχώρησε μια εκτεταμένη συνέντευξη στο panenka.org μιλώντας για το ξεκίνημά του στην Μπαρτσελόνα, στην Τβέντε, όπου ανδρώθηκε αγωνιστικά και στη νέα πρόκληση της καριέρας του τον Παναθηναϊκό:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της χώρας και εγώ βλέπω τη μετακίνησή μου στην ομάδα ως ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Τα τελευταία χρόνια έχει υποφέρει ο σύλλογος από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ωστόσο, υπάρχει ένα πολύ καλό πρότζεκτ, το οποίο τίθεται σε εφαρμογή.»

«Μου εξήγησε τα πάντα στο τηλέφωνο ο Τσάβι Ρόκα. Από τη συνομιλία μας η αλήθεια είναι πως δεν είχα πολλές αμφιβολίες. Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα και να ξεκινήσω τις προπονήσεις. Θέλω να νιώσω ξανά ποδοσφαιριστής, διότι είμαι ανενεργός εδώ και καιρό.»

«Ο στόχος της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό είναι κάτι, το οποίο εκτίμησα. Είναι όμορφο και φιλόδοξο. Στη ζωή γενικότερα πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι!»

«Δεν έχω μάθει ακόμα ελληνικά (γέλιο). Είναι πιο πολύπλοκα σε σύγκριση με τα ολλανδικά. Ευτυχώς, στην Ολλανδία μιλούσαν όλοι αγγλικά, οπότε, δεν δυσκολεύτηκα.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News