Αγραβάνης: «Ήμασταν aggresive κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον προβληματίσαμε!»

Έπος: Έβρισε τον διαιτητή και αποβλήθηκε ο Αγραβάνης

Ο Δημήτρης Αγραβάνης σε δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι του Προμηθέα κόντρα στον Ηρακλή στάθηκε στην βελτίωση που δείχνουν οι Πατρινοί.

Αναλυτικά το blog του Έλληνα άσου στον ΕΣΑΚΕ:

«Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο με Βasket League και έχουμε μπροστά μας τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της κανονικής περιόδου, με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Στο προηγούμενο παιχνίδι που δώσαμε, εναντίον του Παναθηναϊκού, αρχίσαμε σιγά σιγά να βγάζουμε στο παρκέ μερικά από τα “θέλω” του coach Γιατρά. Ήμασταν αρκετά aggressive στην άμυνα, περιορίσαμε αρκετά και προβληματίσαμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, όμως η νίκη δεν ήρθε. Και σε αυτό το σημείο της σεζόν, όταν έχεις έξι συνεχόμενες ήττες, πρέπει να σκύβεις το κεφάλι και να δουλεύεις σκληρά. Αυτό κάνουμε κι εμείς, προσπαθώντας παράλληλα να ενσωματώσουμε και πάλι τους τραυματίες στην καθημερινότητα της ομάδας. Προσωπικά, κάνω αγώνα δρόμου να προλάβω τους τελευταίους αγώνες της regular season και μου είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο να πονάω και να μην μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου.

Μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών με αντίπαλο τον Ηρακλή. Πρόκειται για μια ιστορική ομάδα, που πρέπει να έχει τον σεβασμό όλων μας, η οποία έρχεται στην Πάτρα, γνωρίζοντας πως εάν δεν μας κερδίσει, του χρόνου κατά 99% δεν θα είναι στα μεγάλα σαλόνια. Έχουν μεγάλο κίνητρο και το γνωρίζουμε αυτό, όμως και εμείς με τη σειρά μας, είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στις νίκες. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, όπως ήταν δηλαδή και στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου μας έδωσε μεγάλη ώθηση για να παλέψουμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News