Αγιούμπ: Παράπονα ναι... στήριξη ναι!

Αγιούμπ: Παράπονα ναι... στήριξη ναι!

Τα μεγαλύτερα παράπονα ο Ντάνι Πογιάτος τα είχε από τον Γιοσίν Αγιούμπ μετά το τέλος της πρεμιέρας.

Ο Μαροκινός ήταν “φάντασμα”, το γήπεδο έγειρε μετά την απόσυρση Κουρμπέλη προς τα πράσινα καρέ κι ο παίκτης που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον κάπτεν στο “6” ούτε που ακούμπησε μπάλα.

Ο Αγιούμπ θέλει στήριξη πάντως.

Το γεγονός ότι δεν έπιασε στην Φέγενορντ τον έκανε ξαφνικά προσιτό οικονομικά, στο Ρότερνταμ δεν έπαιξε ούτε μία φορά βασικός στο πρωτάθλημα, επί ενάμιση χρόνο είχε παίξει 19 φορές, όλες σαν αλλαγή. Προσθέστε τους τραυματισμούς και κάποια παραπανίσια κιλά, ε, δεν γίνεται να μην φαντάζεσαι πως ο άνθρωπος θα χρειαστεί χρόνο να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο.

Στην περίπτωσή του μιλάμε για αγορά κι όχι για μεταγραφή με εξάμηνο δανεισμό στη λογική “θέλω να μου παίξει…χθες”. Το παιδί έχει ποιότητα και φυσικά ποτέ δεν ήταν αμυντικός χαφ, στην Ουτρέχτη έβγαζε μάτια με τον τρόπο που κόλλαγε τη μπάλα στα πόδια του. Με βάση το κριτήριο αξιολόγησης από το site στατιστικής Whoscored.com, τη σεζόν 14/15 ήταν 17ος καλύτερος παίκτης στο ολλανδικό πρωτάθλημα, το 2016-17 ήταν στην 14η θέση.

Όταν υπέγραψε οι πράσινοι οπαδοί σταυροκοπήθηκαν που ο συγκεκριμένος μπορούσε να παίξει στη θέση 8 και στη θέση 10, ασχέτως αν ο Γιώργος Δώνης δεν έβγαζε τον Χρήστο από την 11άδα ούτε με αίτηση. Ξέρει μπάλα ο Αγιούμπ αλλά ακόμα ψάχνεται όπως το σύνολο των συναδέλφων του στον πλανήτη ελέω Covid-19.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News