Προβλήματα στον Εξάστερο - Πρώτη για Γουίλιαμς!

Προβλήματα στον Εξάστερο - Πρώτη για Γουίλιαμς!

Λειψός θα παίξει ακόμα μια φορά ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι θα υποδεχθούν τον Απόλλωνα Πατρών την Δευτέρα δίχως τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Τζέιμς Γκιστ.

Ο αρχηγός έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, ο Αμερικανός ενοχλήσεις στον προσαγωγό κι αμφότεροι κάνοντας θεραπεία απόψε, δεν είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

[ads2]

Εκτός ξανά ο Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Παππάς που στην παρούσα φάση δεν υπολογίζεται.

Χθες πάτησε Ελλάδα, σήμερα πήγε ΟΑΚΑ και ενσωματώθηκε με το… καλημέρα στις νέες του υποχρεώσεις. Ο λόγος για τον Έλιοτ Ουίλιαμς, ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά με τα πράσινα, αλλά δεν θα παίξει την Δευτέρα. Πιθανώς το ντεμπούτο του Αμερικανού γκαρντ/ σμολ φόργουορντ να γίνει την προσεχή Πέμπτη, στην εμβόλιμη της Α1.

Τέλος, ο Όγκνιεν Κούζμιτς (που τον τελευταίο καιρό έχει ελάχιστη συμμετοχή στο ροτέισον του Τζόρτζεβιτς) υπέστη τράβηγμα και θα κάνει μαγνητική για να φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News