Στιγμές... μοναδικές στην Πόλη!

Στιγμές... μοναδικές στην Πόλη!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό στην Πόλη, με τον Σέρβο τεχνικό να βλέπει… παλιόφιλους και την ατμόσφαιρα να ηλεκτρίζεται στην αγκαλιά με τον «Σάλε»

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες φορές και αν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρεθεί αντιμέτωπος του Παναθηναϊκού, ένας κόμπος θα υπάρχει πάντα στο στομάχι. Στο στομάχι όλων. Του Ζέλικο, του Μάνου, του Μήτσου, του Φώτση…

[ads2]

Ο Ζέλικο Ομπραντοβιτς δεν υπήρχε περίπτωση να μην έδινε το παρών απόψε στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε, πριν από την έναρξη της προπόνησης του Παναθηναϊκού. Ο «Ζοτς» υποδέχτηκε τους «πράσινους» και οι αναμνήσεις… ξύπνησαν.
Ειδικά τη στιγμή που από τα αποδυτήρια του «τριφυλλιού» ξεπρόβαλε με τη φόρμα της ομάδας ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο κολλητός, ο συμπαίκτης, ο συγκάτοικος, ο παίκτης, ο… αδελφός του Ομπράντοβιτς σε όλη την πορεία της ζωής του. Ο άνθρωπος που του… έραψε το πρώτο αστέρι. Στην πόλη που.. ξανάσμιξαν απόψε. Το θέμα δεν ήταν τι είχαν να πουν… Άλλωστε, μιλάνε συχνά. Το θέμα ήταν η αγκαλιά των δύο που δεν άφηνε περιθώρια για πολλά. Η αγκαλιά τα είπε όλα.

Ο «Σάλε» στα παπούτσια του «Ζοτς» και η ιστορία συνεχίζεται να γράφεται. Όμως δεν ήταν μόνο ο Τζόρτζεβιτς. Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού δεν έκρυψε τη χαρά του για την νέα συνάντηση με τους Διαμαντίδη, Φώτση και το υπόλοιπο σταφ της ομάδας, ενώ είχε και ένα από τα… πηγαδάκια από τα παλιά με τον Μάνο Παπαδόπουλο. Εκεί που ο «Ζοτς» δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του ήταν όταν αντίκρισε τον Νικ καλάθη… «Ω mr Calathes» είπε ο «Ζοτς» και άνοιξε την αγκαλιά του.

Δείτε βίντεο εδώ…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News