Δε συγκρίνονται...

diarkeias_300x250

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για το μεγάλο και άνετο διπλό του Παναθηναϊκού μέσα στο ΣΕΦ.

Ο καθένας μπορεί να κάνει τη δική του ανάγνωση αλλά επί της ουσίας υπάρχει κάτι που φάνηκε με το «καλημέρα» της χρονιάς. Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό και αυτό θα φανεί και κατά την πάροδο της χρονιάς. Έχει καλύτερο ρόστερ και πολύ περισσότερες λύσεις. Ο Ολυμπιακός θα ζήσει και θα πεθάνει μέσα από τη σκληρή του άμυνα αλλά θα στερείται αυτής της ποιότητας που έβαλαν οι «πράσινοι» στο ρόστερ τους. Το ξέσπασμα με το 15-0 στο τελευταίο δεκάλεπτο έμοιαζε αναμενόμενο. Τι θέλουμε να πούμε; Από το πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε πως ο Παναθηναϊκός έψαχνε ένα καλό τρίλεπτο για να πάρει εμπρός και να καθαρίσει το ματς.

Ο Πάβλοβιτς μπορεί να ήταν σκιά του για το μεγαλύτερο διάστημα αλλά όταν η μπάλα βάρυνε την …έκρυψε. Ο Μήτσος σας είχαμε πει πως θα κάνει την καλύτερη του χρονιά, ενώ ο Φελντέιν που ήταν το μεγάλο στοίχημα, δείχνει πως είναι ικανός να εκπλήξει με την παρουσία του. Ακόμη και ο Κούζμιτς που στην επίθεση δεν χρειάστηκε πολύ νοικοκύρεψε την άμυνα και κάλυψε την κακή εικόνα του Ραντούλιτσα.

Ο Καλάθης από τη μεριά του όσες φορές ξεδίπλωσε το ταλέντο του έκανε τη μεγάλη διαφορά έχοντας παράλληλα εξαφανίσει τον Σπανούλη από το παρκέ. Ο Νικ θα είναι ένα από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο γκαρντ της Ευρώπης.

Όλα αυτά με τον Γκιστ να έχει έξι μήνες να παίξει και τους Παππά, Μποχωρίδη εκτός αγώνων. Κρατήστε τα αυτά είναι μεγίστης σημασίας για τη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός άλλαξε και είναι πανέτοιμος για μεγάλα πράγματα. Το πρώτο βήμα έγινε και μάλιστα με τον εμφατικό τρόπο.

ΥΓ: Και πέρσι κέρδισε ο Παναθηναϊκός αλλά φάνηκαν οι αδυναμίες. Φέτος τα πράγματα είναι τελείως μα τελείως διαφορετικά!

ΥΓ2: Γίνανε μεγάλα… φάλτσα, που δεν μπορούν να καλυφθούν από την άνετη νίκη…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News