100% ξενερωμένος...

Καμπετσής: «Αυτή είναι η θέση μου»

Τελικώς ο Αργύρης Καμπετσής ξέμεινε στο ρόστερ και τους μήνες που ακολουθούν θα προσπαθήσει να σώσει την καριέρα του.

Ο νεαρός φορ -που ως τα 20 του είχε προβάρει τις φανέλες όλων των μεγάλων συλλόγων της Ελλάδας -έπεσε θύμα των παραλογισμών του Γιώργου Δώνη (που προτιμούσε να βάζει φορ τον…Δημήτρη Κολοβό) κι έτσι παρά το ξεπέταγμά του τους πρώτους μήνες του 2018 μονιμοποιήθηκε σε πάγκο-εξέδρα χωρίς να παίρνει συμμετοχές, κάτι που του στοίχισε σε ρυθμό.

Με την υπάρχουσα προπονητική κατάσταση ο παίκτης δεν έχει τύχη να δει ενδεκάδα (εδώ δεν βλέπουμε καν τον Εμμανουηλίδη που τόσο ντόρο προκάλεσε πέρσι), εκτός κι αν ο παίκτης σκέφτηκε πως θα έχει κι άλλη ευκαιρία μιας και το ισπανικό παρεάκι μετρά μέρες στο προπονητικό κέντρο του τριφυλλιού.

Λάθος μεγάλο την προηγούμενη διετία (που δεν είχες κανένα στόχο) η μη αξιοποίηση του πρώτου σκόρερ της Ευρώπης στους 99αρηδες με τη γαλανόλευκη στο στήθος (εθνική Νέων), τότε που τον είχαν δει πολλοί σκάουτ ξένων ομάδων.

Το Μάιο του 2017 ο Καμπετσής αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης των λιμανίσιων, ο αρχισκάουτ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σβεν Μίσλιντατ, ήταν ο άνθρωπος που τον παρακολουθούσε και όταν έμαθε τι έγινε τον πήρε στην Γερμανία,. με την μεταγραφή του να ανακοινώνεται στις 23 Ιουνίου 2017.

Για να επαναπατριστεί και να ντυθεί τελικά στα πράσινα χρειάστηκαν συζητήσεις που κράτησαν κοντά στον ενάμιση μήνα πριν ολοκληρωθεί το deal, το οποίο στην διάρκεια του πήγε κάποιες φορές να χαλάσει, μα τελικά ο Νίκος Νταμπίζας βρήκε τη λύση.

Η επιμονή του τότε τεχνικού διευθυντή, αλλά και το γεγονός πως ο ίδιος πείστηκε για το πλάνο, έφεραν αίσιο τέλος στην υπόθεση της απόκτησης του. Δύο χρόνια μετά το παιδί 100% θα είναι ξενερωμένο με την επιλογή του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News