Τι είπε ο Ουζουνίδης στα αποδυτήρια μετά την ήττα

Τι είπε ο Ουζουνίδης στα αποδυτήρια μετά την ήττα

Ο τρόπος που ήρθε η ήττα από τη Μπιλμπάο σκόρπισε απογοήτευση στον Παναθηναϊκό, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να προσπαθεί με ομιλία μέσα στα αποδυτήρια να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Live Sports” ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να είπε στους παίκτες: “Καταλαβαίνω ότι είστε απογοητευμένοι, αλλά δεν πρέπει να σας πάρει από κάτω. Μπορούσαμε να νικήσουμε και δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες. Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια, δεν θα τα παρατήσουμε”.

Έπειτα, ο Ουζουνίδης εξήγησε στους ποδοσφαιριστές ότι δεν υπάρχει χρόνος: “Πρέπει να ανασυνταχθούμε άμεσα, γιατί την Κυριακή παίζουμε στα Χανιά και έχει σημασία να αρχίσουμε με νίκη το πρωτάθλημα. Θα δούμε τα λάθη που κάναμε με τη Μπιλμπάο, ώστε να τα διορθώσουμε σύντομα. Με την Αθλέτικ θα ασχοληθούμε ξανά από Δευτέρα”.

Πρεμιέρες σε Γερμανία και Ισπανία! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News