Πολλές αλλαγές: Ποιοί αποχωρούν και ποιοί μένουν

Μαυροκουκουλάκης: «Η Ευρώπη θα ξαναδεί τον Panathinaikos»

Η Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να σηματοδοτήσει ένα… ντόμινο εξελίξεων, με πολλές αλλαγές στην σύνθεση του Συμβουλίου.

Η Συνέλευση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (21/04) στις 11:00. Αυτό που είναι ήδη γνωστό είναι ότι ο Γιάννης Αλαφούζος, λόγω του περιορισμένου χρόνου του, εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, θα αποχωρήσει από την προεδρία του ΔΣ. Ωστόσο, θα παραμείνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και κύριος χρηματοδότης.

Επίσης γνωστό έγινε από χθες ότι την προεδρία θα αναλάβει ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης. Όπως γράφει η «Πράσινη» το νέο ΔΣ θα αποτελείται από επτά μέλη, δηλαδή τρία λιγότερα από ότι τώρα. Αντιπρόεδρος αναμένεται να είναι ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ενώ από το παρόν σχήμα θα αποχωρήσουν οι Απόστολος Κασκάνης (υπεύθυνος ασφαλείας), Στράτος Σωπήλης (αποχωρεί μετά την παρουσία του στην θέση του αντιπροέδρου) και Σάββας Παπαδόπουλος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι, προς αποφυγή πυροδότησης σεναρίων αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει μέσω γραπτής δήλωσης ότι παραμένει ιδιοκτήτης και κύριος χρηματοδότης.

Βγάλε… μεροκάματο από το σπίτι σου με τον Μπετατζή!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News