"Παναθηναϊκός είμαστε, πρέπει να έχουμε τέτοιους παίκτες"

"Παναθηναϊκός είμαστε, πρέπει να έχουμε τέτοιους παίκτες"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για τον Αντρές Τσάβες στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι των πλέι οφ με τη Μπιλμπάο.

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και σε κουβέντα που είχε στους δημοσιογράφους ανέφερε τα εξής για τον Αργεντινό στράικερ: «Θα δούμε στο γήπεδο τι θα κάνει, αλλά τον βλέπεις τον παίκτη. Έχει προσωπικότητα. Τον βλέπεις τι πάθος βγάζει όταν πανηγυρίζει (σ.σ. κάνοντας και χαρακτηριστικές κινήσεις με τα χέρια του!).

Χρειαζόμασταν ένα σημείο αναφοράς, ο Παναθηναϊκός είμαστε, πρέπει να έχουμε τέτοιους παίκτες με προσωπικότητα. Ο Τσάβες δεν έρχεται από το πουθενά. Στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Σάο Πάουλο έχει παίξει, για να σταθεί εκεί έχει προσωπικότητα.Έχει το γκολ, είναι εργατικός, πιέζει παντού, είναι παίκτης ομάδας και έχει τα στοιχεία που θέλαμε».

Ολοκληρώνεται η πρώτη πράξη στο Champions League, ανοίγει η αυλαία με ένα ματς στο Europa! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News