Όταν ο Παναθηναϊκός απέρριπτε τον Κάλινιτς

Όταν ο Παναθηναϊκός απέρριπτε τον Κάλινιτς

Ο Παναθηναϊκός έχει…μεγάλη ιστορία με παίκτες που απέρριψε και κατάφεραν να κάνουν καλή καριέρα, σε αντίθεση με αυτούς που τελικά υπέγραφε.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι περιπτώσεις των Φαλκάο, Μιράντα και Ντιέγκο Κόστα, όταν για διάφορους λόγους “προκρίθηκαν” τελικά οι Ροντρίγκο Σόουζα, Χρήστος Μελίσσης και Χοσέ Τοτσέ αντίστοιχα.

Με αφορμή της κλήρωσης της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην αντίστοιχη της Κροατίας, το newspao.gr σας θυμίζει μία ιστορία από το 2008.

Ο Παναθηναϊκός έψαχνε για αναπληρωματικό επιθετικό – ταλέντο. Οι “πράσινοι” είχαν συμφωνήσει με τη Χάιντουκ Σπλιτ πως για ένα ποσό κοντά στα 2.5 εκ. ευρώ, θα μπορούσαν να πάρουν είτε τον Κάλινιτς, είτε τον Ρουκάβινα.

Παρά τη προτίμηση του Τεν Κάτε στον τωρινό άσο της Μίλαν, ο Αντωνίου απέρριψε την εισήγηση του Ολλανδού κόουτς και έφερε στην Ελλάδα τον Άντε Ρουκάβινα, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν “έδειξε” όσα περίμεναν οι “πράσινοι”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News