Νίκη και... ραντεβού το 2018 - Πότε παίζει ο Παναθηναϊκός;

Τόσα χρήματα πρέπει να βρει ο Παναθηναϊκός μέχρι Μάρτιο

Το τελευταίο παιχνίδι για το 2017 θα δώσει σήμερα ο Παναθηναϊκός (15:00, Newspao.gr, Novasports 2) και θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με νίκη απέναντι στον Πανιώνιο.

Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ώστε να ανέβουν θέσεις οι πράσινοι στην βαθμολογία. Ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδι με ΠΑΟΚ και Ξάνθη και άπαντες γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει χώρος για να σκορπίσει βαθμούς το «Τριφύλλι».

Βέβαια, η αποστολή των πρασίνων είναι δύσκολη, αφού εκείνοι, έχοντας ελλείψεις σχεδόν σε κάθε θέση, θα συναντήσουν απέναντι τους τον σκληροτράχηλο Πανιώνιο.

Τα ευχάριστα για τον Εβρίτη τεχνικό αποτελούν οι επιστροφές των Μολέντο και Χουλτ στο βασικό σχήμα. Στο απουσιολόγιο βρίσκονται οι Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνες, Τσάβες και Μουνιέ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος, Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Χουλτ, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Αυλωνίτης, Ευαγγέλου, Ρέις, Λουντ, Σιλά, Άλτμαν, Χίλιεμαρκ, Μολίνς, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης, Δώνης, Τζανδάρης, Στάικος, Εμμανουηλίδης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News