Ήρθε η επιστροφή του Παναθηναϊκού για τον Μπατίστ

Ήρθε η επιστροφή του Παναθηναϊκού για τον Μπατίστ

Πέντε χρόνια μακριά από το final four της Ευρωλίγκα είναι πολλά για τον Παναθηναϊκό Superfoods και ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του παρελθόντος για τους “πράσινους”, ο Μάικ Μπατίστ δίνει το σύνθημα… επιστροφής για τα τελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δείτε όσα είπε ο Μπατίστ στην Live Sport

Για τη σειρά του Παναθηναϊκού με την Φενέρ: «Θεωρώ πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες αυτή η σειρά των αναμετρήσεων. Όσο για εμένα, σέβομαι τη Φενέρ και τα χρόνια που αγωνίστηκα εκεί. Είναι μια δύσκολη απόφαση, αλλά στο τέλος κάθε σκέψης υπάρχει πάντα ο Παναθηναϊκός. Θεωρώ πως είναι η στιγμή να επιστρέψει στο φάιναλ φορ».

Για τις ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση στο Final Four: «Πιστεύω πως δεν θα είναι εύκολα παιχνίδια, αλλά οι τέσσερις που θα περάσουν θα είναι ΤΣΣΚΑ, ΠΑΟ, Ρεάλ και Ολυμπιακός».

Για το ποιος θέλει να πάρει την κούπα μεταξύ Παναθηναϊκού, Ζοτς και Ιτούδη: «Χαίρομαι με τις επιτυχίες του Ιτούδη και του Ομπράντοβιτς, αλλά ο Παναθηναϊκός υπερτερεί απέναντι σε όλους, σε ό,τι αφορά τα δικά μου συναισθήματα και τα δικά μου θέλω».

Το μήνυμά του στους παίκτες και τον κόσμο: «Καλή τύχη στους παίκτες, να παλέψουν για κάθε κατοχή σαν να είναι η τελευταία της καριέρας τους. Ο κόσμος τώρα θα του έλεγα να υποστηρίξουν την ομάδα και να κάνουν τους παίκτες της Φενέρ να νιώσουν άβολα, πάντα με σωστό τρόπο. Γνωρίζουν το πώς, το έχουν κάνει αμέτρητες φορές. Μας έδιναν δύναμη, όταν νιώθαμε να χάνουμε το παρκέ κάτω από τα πόδια μας. Κι όταν συμβαίνει αυτό, είναι δύσκολο κάποιος να φύγει από το ΟΑΚΑ νικητής»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News