Έξαλλος ο Μπεργκ!

Έξαλλος ο Μπεργκ!

Οι αποφάσεις του Κύζα έφεραν τεράστιο εκνευρισμό στον Παναθηναϊκό και οι παίκτες των “πρασίνων” ήταν έξαλλοι με αυτά που βίωσαν από τα σφυρίγματα του Έλληνα ρέφερι.

Όπως είναι λογικό στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού σημειώνουν πως ο διαιτητής έκανε πολλά λάθη, ανάμεσα στα οποία ήταν και το γεγονός ότι άφησε ατιμώρητο το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων. Ειδικά ο Μάρκους Μπεργκ αντιμετωπίστηκε ως… παικτάκι της σειράς, μιας και “έτρωγε ξύλο” σε όλο το παιχνίδι από τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ, κάτι που ανάγκασε τον Σουηδό από το πρώτο ημίχρονο να διαμαρτύρεται στους διαιτητές ζητώντας στην ουσία …προστασία.

Ο Σουηδός σταρ του Παναθηναϊκού ήταν κάτι παραπάνω από… έξαλλος τόσο με το παιχνίδι των αντιπάλων του, όσο και με τη στάση του ρέφερι, που τον είχε αφήσει στη… μοίρα του και να παλεύει ΜΟΝΟΣ του με τα “λιοντάρια”.

Μάλιστα στην αποβολή του Χουλτ, ο Μπεργκ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του και ξέσπασε κατά του Κύζα, όταν αντιλήφθηκε ότι είχε αποφασίσει να δείξει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Τριφυλλιού και αυτόματα την απόβολή του σε δύσκολο και καίριο σημείο του αγώνα.

Ο Σουηδός ήταν σχεδόν εκτός εαυτού, ενώ η τηλεοπτική κάμερα τον έπιασε να λέει και κάποια “γαλλικά” προφανώς κατά του διαιτητή.

Πάμε ταμείο: Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News