Ετοιμάζεται για... αίμα ο Γιαννακόπουλος (pic)

Γιαννακόπουλου

“Διψασμένος”… αίμα για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού Superfoods με τη Φενέρμπαχτσε είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος με τον δικό του μοναδικό τρόπο “χτύπησε” με ένα αρκετά ιδιαίτερο μήνυμα.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τη σειρά “Spartakus” δείχνοντας πως σε αυτές οι αναμετρήσεις θα γίνουν πραγματικές… μάχες, ενώ έστειλε και μια προτροπή στους οπαδούς του Τριφυλλιού για τη “συμπεριφορά” που θα έχουν στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τις φράσεις «Αίμα και άμμος» και «Η μητέρα των μαχών» στα αγγλικά, ανέφερε: «Παρακαλούνται πατατάκια, σελφι στικς, να μείνουν σπίτι… Παρακαλούνται όσοι έχουν σκοπό να έχουν ακόμα φωνή μετά τους αγώνες να μείνουν σπίτι τους».

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News