Επίσημο: Τόσο είναι το χρέος του Ερασιτέχνη

Καμιά αντιπαράθεση με τον Γιαννακόπουλο μέσω... social media

Γνωστό έγινε το χρέος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, δια στόματος Δημήτρη Μπαλτάκου.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της “μάνας του λόχου” δήλωσε πως αυτή τι στιγμή το ύψος του χρέους που φτάνει τα 2.85 εκατ. ευρώ, ενώ είπε πως θα μπορούσε να ήταν μικρότερο, εάν δεν δεν υπήρχε μια αστοχία της τάξεως των 150.000 ευρώ και ένα ποσό από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός της τάξεων των 300.000 ευρώ.

Παράλληλα ο Ηλίας Μιχαλαριάς επεσήμανε πως με 2 εκατ. τα τμήματα του Ερασιτέχνη δεν μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό .

Συγκεκριμένα είπε ο κ. Μπαλτάκος: «Ο κ. Μιχαλαριάς έχει μεγαλύτερη γνώση σε αυτό το κομμάτι, αφού ήταν προκάτοχός μου. Το 2009 που ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από τον σύλλογο άφησε έναν σύλλογο πρωταθλητή σε πολλά τμήματα και οικονομικά εύρωστο. Είμαι σε θέση να σας πω πως κάποια από τα ελάχιστα χρήματα που οφείλονταν, τα έδωσε στην επόμενη διοίκηση, η οποία δεν τα χρησιμοποίησε με τον δέοντα τρόπο. Μέσα σε 1-2 χρόνια, το χρέος έφτασε στα 2.000.000 ευρώ. Αυτό προφανώς οδήγησε τον σύλλογο στα βράχια.

Ο κ. Μακρόπουλος έβαλε πολλά χρήματα από την προσωπική του περιουσία για να συντηρήσει τον σύλλογο. Το χρέος έφτασε στα 3.150.000 ευρώ, όταν ανέλαβε ο κ. Μιχαλαριάς. Αυτή την στιγμή είμαστε στα 2.800.000 ευρώ. Θα ήταν μικρότερο το ποσό αυτό, αν δεν υπήρχε μια αστοχία της τάξεως των 150.000 ευρώ. Δεν ήρθαν από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός τα προσδοκώμενα έσοδα, τα οποία λαμβάναμε παλαιότερα ανά μήνα. Υπολογίζαμε σε ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ. Σε αυτό το ποσό προσθέστε και το ποσό των 20.000 ευρώ, το οποίο είχε υποσχεθεί ο κ. Γιαννακόπουλος στον κ. Μιχαλαριά».

Πάμε ταμείο: Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News