Εφημερίδα του Μαρινάκη... αποθεώνει τον Αλαφούζο (pic)

Επίσημο: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Απίστευτο! Την… αποθέωση γνώρισε ο Γιάννης Αλαφούζος, μέσω εφημερίδας που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη…

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Αλαφούζου από την πράσινη ΠΑΕ «Δραματική αποχώρηση Αλαφούζου από τον ΠΑΟ», ενώ σχολίασε και το ποσό που δαπανήθηκε γι’ αυτή την προσπάθεια από τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της ΠΑΕ.

Το θέμα της αποχώρησης του Αλαφούζου συνεχίστηκε και στις επόμενες σελίδες της εφημερίδας του Βαγγέλη Μαρινάκη. «Γενναίο αντίο από τον Γιάννη Αλαφούζο» είναι ο τίτλος που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα των αθλητικών ειδήσεων, ενώ στην συνέχεια αναφέρεται και πάλι στο ποσά που έβαλε ο Αλαφούζος στην ομάδα «Έβαλε 42 εκατομμύρια ευρώ και αναλαμβάνει υποχρεώσεις 20 εκατ. για την επόμενη μέρα. Η ιστορική ομάδα όμως βρίσκεται πλέον προ αδιεξόδου».

Μετά έρχεται και η αποθέωση της εφημερίδας στο πρόσωπο του Γιάννη Αλαφούζου χαρακτηρίζοντάς τον γενναίο «Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε μεγάλη προσπάθεια και πλήρωσε τεράστια ποσά (42 εκατ. ευρώ) για να στηρίξει σε πολύ δύσκολες στιγμές τον Παναθηναϊκό. Ήταν εκ μέρους του πολύ γενναίο και οφείλουν οι λογικοί να του το αναγνωρίσουν, πόσω μάλλον όταν στην ανακοίνωση που εξέδωσε δεσμεύεται να αναλάβει και υποχρεώσεις 20 εκατ. ευρώ για την επόμενη μέρα».

Εφημερίδα του Μαρινάκη... αποθεώνει τον Αλαφούζο (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News