Άσε μας ρε Αμπέντ

Άσε μας ρε Αμπέντ

Ο Μεχντί Αμπέντ αναφέρθηκε στην ήττα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ αλλά και στις πιθανότητες του «τριφυλλιού» για πρωτιά στα play off.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Αλγερινός μέσος του Παναθηναϊκού, το γεγονός ότι το «τριφύλλι» έπρεπε να παίξει για αρκετή ώρα με δέκα παίκτες επηρέασε αρκετά τις προσπάθειες της ομάδας και οδήγησε σε μεγάλο βαθμό στο άτυχο αποτέλεσμα της Πέμπτης.

[ads2]

Παράλληλα, ο διεθνής Αλγερινός ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού», υποστήριξε πως παραμένει αισιόδοξος για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα play off. Μάλιστα σχολίασε χαρακτηριστικά πως όσο ο Παναθηναϊκός είναι… ζωντανός στη διαδικασία, τότε θα πρέπει όλοι στην ομάδα να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους έτσι ώστε να πάρουν δυο νίκες στα ισάριθμα ματς που απομένουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Τι πήγε στραβά για την ομάδα;
«Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σήμερα, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μετά από την κόκκινη κάρτα στο τέλος του ημιχρόνου, ήταν μια δύσκολη κατάσταση για εμάς το να παίζουμε δέκα εναντίον έντεκα. Σίγουρα πρέπει να παίζουμε καλύτερα, για να επιστρέψουμε και να τελειώσουμε καλά τα δυο τελευταία παιχνίδια».
Παραμένεις αισιόδοξος για τα δυο τελευταία παιχνίδια των play off;
«Ναι είμαι αρκετά αισιόδοξος γιατί έχουμε μια καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές και μπορούμε να πετύχουμε κάποια πράγματα. Πρέπει να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή, να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας ως το τέλος, για να φτάσουμε στον στόχο. Όσο είμαστε… ζωντανοί, όλα είναι πιθανά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News