Αποκλειστικό: Προτάθηκε η πολύ δύσκολη περίπτωση του Βάσκες

Αποκλειστικό: Προτάθηκε η πολύ δύσκολη περίπτωση του Βάσκες

Την περίπτωση του Γκρέιβις Βάσκες παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός…

Ο 30χρονος γκαρντ από την Βενεζουέλα έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες του ΝΒΑ (Γκρίζλις, Χόρνετς, Κινγκς, Ράπτορς, Μπακς και Νετς) και είναι ελεύθερος από τον Νοέμβριο του 2016, αφού δεν έχει ενδιαφερθεί κάποια ομάδα, ενώ τον τελευταίο ενάμισι χρόνο έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς.

Η συγκεκριμένη περίπτωση μόνο εύκολη δεν είναι για τον Παναθηναϊκό. Αρχικά ο Βάσκες θέλει να περιμένει πρόταση από το ΝΒΑ, ενώ στο τριφύλλι επιθυμούν να κλείσουν γρήγορα το ρόστερ. Ακόμα οι πρώτες αξιώσεις του για την Ευρώπη έφταναν τα δύο εκατομμύρια ετησίως.

Οι πράσινοι θα ασχοληθούν με τον 30χρονο γκαρντ, σε περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα ο Μάικ Τζέιμς και αν δεν βρουν κάτι στα «θέλω» του Πασκουάλ άμεσα. Ακόμα ο Βάσκες θα πρέπει να ρίξει λίγο και το κασέ του.

Πρόβα Μουντιάλ στην Ρωσία και μάχες στα πρωταθλήματα… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News