Ανοίγει ο δρόμος για οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών

Ανοίγει ο δρόμος για οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών

Σήμερα το πρωί (3/10) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της  Super League η συνάντηση με θέμα της ασφάλεια στα γήπεδα, όπου συμμετείχαν υπεύθυνοι ασφαλείας των ΠΑΕ της Λίγκας…

Αυτό που συμφωνήθηκε είναι ότι θα επιτρέπεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων σε αγώνες αν πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις.

Συγκεκριμένα θα πρέπει να υπάρχει διαδικασία προπώλησης, με την γηπεδούχο ομάδα να δίνει ένα συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους και έπειτα με ανακοίνωσή της να ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας. Στην συνέχεια η αστυνομία θα λαμβάνει την ανακοίνωση και μετά θα δίνονται τα εισιτήρια με την ανάλογη ευθύνη.

Μέχρι στιγμής δεν επιτρεπόταν να υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση σε όλα τα παιχνίδια, κάτι που θα αλλάξει αφού δεν έχουν όλοι οι αγώνες τον ίδιο βαθμό επικινδυνότητας. Γι’αυτό θα γίνει μία διαβάθμιση με τις αποφάσεις να βγαίνουν Δευτέρα ή Τρίτη, κάτι που θα δίνει τον απαραίτητο χρόνο για να γίνει ο σχεδιασμός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News