Αυτός είναι ο κύριος υπαίτιος του όσα γίνονται από το ντέρμπι και μετά

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Αλαφούζου για 4 μεταγραφές!

[ads2]
Συμφωνώ πως ο Αντρέα Στραματσόνι έχει τεράστια ευθύνη για τα όσα γίνονται στον Παναθηναϊκό φέτος και σίγουρα η ευθύνη του μεγάλωσε ακόμη περισσότερο μετά την ήττα από τον Άγιαξ, αλλά ο βασικός υπεύθυνος του όσα γίνονται τις τελευταίες 20 μέρες είναι άλλος. Γράφει ο Παναγιώτης Χριστουλάκης
[ads]

Αυτός φυσικά είναι ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος. Ο Αλαφούζος δεν είναι σίγουρα “Αφραγκούζος”, αφού φέτος εκτίναξε το budget και έφερε πολλούς ικανούς παίκτες, καταφέρνοντας να δημιουργήσει το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα.

Ωστόσο, έχει δώσει τα κλειδιά σε έναν άνθρωπο που δεν είναι καλός προπονητής και διαχειριστής, παρά μόνο καλός μάνατζερ. Το θέμα είναι πως όσα γίνονται από το παιχνίδι με την Ξάνθη και μετά δεν έχουν προηγούμενο, με την σταγόνα να ξεχειλίζει μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-0.

Τότε θα έπρεπε να είχε απολυθεί ο Ιταλός προπονητής ή να είχε αποφασιστεί να στηριχθεί μέχρι το τέλος της σεζόν με κάθε κόστος. Δεν γίνεται ένας προπονητής να μένει μετέωρος σε μία ομάδα. Δεν γίνεται να λέμε ότι “θα κρίνεται σε κάθε παιχνίδι”. Ή τον διώχνεις ή τον κρατάς, δεν παίζεις με τα νεύρα του κόσμου, δημιουργώντας μία τραγική κατάσταση προσπαθώντας να γλυτώσεις(;)μία αποζημίωση.

Το κλίμα αβεβαιότητας που έχει δημιουργηθεί εδώ και 20 μέρες έχει προκληθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος αν και έχει καλές προθέσεις, δεν γνωρίζει τόσα από ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει οργανόγραμμα στην ομάδα.

Όπως και να έχει το θεωρώ απίθανο να μείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Ιταλός τεχνικός, αφού είναι αδύνατο να κάνει μόνο νίκες με ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Θέλτα, Ατρομήτο, ΑΕΚ, Λάρισα να περιμένουν. Επιπλέον, με το να “καρφώσει” τον Λουκ Στιλ και βλέποντας τον εκνευρισμό του Σαμπά προς το πρόσωπό του, μπορούμε να καταλάβουμε πως έχει αρχίσει να χάνει τα αποδυτήρια της ομάδας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News