ΒΟΜΒΑ με Βουγιούκα ο Εξάστερος

ΒΟΜΒΑ με Βουγιούκα ο Εξάστερος

Μετά την επιλογή του Γιώργου Παπαγιάννη στα draft του NBA από τους Σακραμέντο Κινγκς, ο Παναθηναϊκός θέλει να καλύψει το κενό με έναν τέτοιου τύπου σέντερ και δη Έλληνα. Αυτός αναμένεται να είναι ο Ίαν Βουγιούκας!

O 31χρονος σέντερ θεωρείται μια εξαιρετική λύση και αυτή την ώρα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, προκειμένου να επιστρέψει στο τριφύλλι, μετά τη διετία 2010-2012 όπου είχε φορέσει τα πράσινα.

[ads2]

Ο Βουγιούκας προέρχεται από πολύ καλή σεζόν στην Ευρωλίγκα με την Ζαλγκίρις Κάουνας, όπου σε 24 παιχνίδια κατέγραψε 11.1 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ σε περίπου 20′ συμμετοχής. Φυσικά η ιδανική περίπτωση για αυτού του είδους «πεντάρι» θα ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης, ωστόσο η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη για να προχωρήσει.

Τις προσεχείς μέρες, λοιπόν, αναμενόνται εξελίξεις για τον Βουγιούκα. Φυσικά, πιθανή μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό δεν συνδέεται με τον «αθλητικό ψηλό» που εξίσου θα αποκτηθεί από τον Εξάστερο (σε πρώτο πλάνο παραμένει ο Σίνγκλετον).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News